Студенти груп технологічного та холодильно-технологічного відділень, прослухали лекцію на тему «Екологія харчування»

22 листопада 2017 року студенти  груп Т-41, Т-42, Т-43 прослухали лекцію на тему «Екологія харчування», яку провела  професор, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри харчових технологій і технології переробки продуктів тваринництва Білоцерківського НАУ Димань Тетяна Миколаївна Стан здоров’я людини залежить від: індивідуального способу життя на 50%, від спадковості – 20%, умов навколишнього середовища - 20%, медичного обслуговування – 10%. Всі захворювання людини прямо чи опосередковано пов'язані з харчуванням. 60-90% забруднювальних речовин із навколишнього середовища в організм людини надходять з їжею.

Ожиріння у світі (FAO)