Результати незалежного заміру знань

      Відповідно до Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року №500/2011, і розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2011 року №1112-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції реформування і розвитку аграрної освіти та науки на період до 2015 року було проведено незалежний замір знань студентів випускних груп зі спеціальностей 5.05170108 «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів», 5.05170111 «Зберігання, консервування та переробка молока», 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м’яса» в ході якого студенти показали абсолютну успішність та високий якісний рівень знань з циклу дисциплін професійно-практичної підготовки, зокрема:

Група

Середній бал

Відсоток правильних відповідей (%)

Т-43

4,25

85,14%

Т-41

4,91

95,30%

Т-45

4,96

95,43%

Т-44

4,65

90,65%

Т-42

4,70

92,33%

Вітаємо студентів та їх викладачів-наставників та бажаємо подальших успіхів!